APPARTEMENT 5 MAISONNETTE

Verkocht 

Type woning

In de school zullen wij drie type woningen creëren, een van deze types is de maisonette van 88m². met maar liefst twee balkons! Bouwnummer 5 is gelegen op de eerste en tweede etage. Dit appartement beschikt over twee verdiepingen. Dit appartement beschikt op beide etages over hoge plafonds (3 tot 4,5 meter), dus een zeer ruimtelijk gevoel.

Het gebouw

Bij het betreden van het gebouw, sta je direct in de centrale hal met trapopgang naar de drie etages van het gebouw. Deze centrale hal met veel authentieke details, beschikt over een mooie en imposante trap en kenmerkende tegeltjes aan de wand. Wij zullen de hal en trapopgang zoveel als mogelijk behouden in de ‘oude stijl’ die het schoolgebouw kenmerkt.

Het appartement

Vanuit deze mooie centrale hal die leidt naar de eerste etage, betreed je de hal van het appartement, met toilet en berging. Hier is ruimte voor bijvoorbeeld het plaatsen van een mooie staal-/glaspui naar de woonkamer.

In de woonkamer zullen wij de stijl van de oorspronkelijke kozijnen terugbrengen. Dit betekent dat er drie raam/deurpartijen zullen zorgen voor veel lichtinval. Via dubbel openslaande deuren in de achtergevel van de woonkamer betreed je het eerste riante balkon van 21m².

Aan de rechterzijde in de woonkamer zal ruimte ontstaan voor de keuken in rechte opstelling of L-vorm. De keuze is aan jou!

Via een trap naar boven in de woonkamer, bereik je de hal van de ruime slaapverdieping op de tweede etage. Op deze slaapverdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en de berging/washok. Beide slaapkamers beschikken over toegang tot het tweede balkon van in totaal 21m².

Helemaal naar wens in te delen!

Prijs

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

88 m2

Inhoud

387 m3

Dubbel balkon

2x 21 m2

Woon-Slaap

3 kamers

Badkamers

1

Toiletten

2

Meer appartementen bekijken?

Dubbelklik op een appartement of op de SNEL KIJKEN! button om de artistimpressions te bekijken.

[ammouseover]