Over Het Woongeheim

Maelion & Het Woongeheim, Het Woongeheim & Maelion….toch wel onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het is natuurlijk geen geheim dat Maelion & Het Woongeheim bij elkaar horen en elkaar versterken.

Wat in 2009 begon met het renoveren van appartementen, voornamelijk voor starters, is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot het realiseren van middelgrote transformaties van scholen, kerkgebouwen, pakhuizen, loodsen en bedrijfsgebouwen naar woningen. Precies tien jaar later is in 2019 Het Woongeheim opgericht. Met deze groei hebben wij dit nieuwe label in de markt gezet waar we bijzondere transformaties aanbieden. Beide labels, Maelion & Het Woongeheim, hebben vanaf heden ieder hun eigen aandachtsgebied.

Renovaties van individuele woningen of kleinschalige transformaties zullen te vinden zijn binnen Maelion. Grotere transformaties zullen onder het label van Het Woongeheim vallen. Het eindproduct wonen staat binnen beide labels als uiteindelijk doel bovenaan! De kwaliteit, het vakmanschap, de service en de supervisie die wij bieden zullen hetzelfde zijn. Sterker nog we werken met hetzelfde team van vakmannen en vakvrouw binnen zowel Maelion als Het Woongeheim!

Onze slagkracht en kwaliteit komt voornamelijk voort uit het volledige eigen beheer. Wij werken niet in opdracht en zijn zowel acquisiteur, eigenaar van het te transformeren gebouw, ontwikkelaar, realiseerder (en dus bouwer) en verkoper onder één dak. Sterker nog, de eigenaren van Maelion werken nog iedere dag mee in het klusteam. Regie in eigen beheer, korte lijnen, daadkracht en slagkracht. Dat is wat ons dagelijks drijft. Veel persoonlijk contact met onder andere geïnteresseerden, kopers, leveranciers, architecten en constructeurs maakt ons vak veelzijdig en leuk! Ook na oplevering zorgen wij voor de benodigde nazorg.

Ben jij benieuwd naar Het nieuwe Woongeheim dat binnenkort van start zal gaan? Bekijk dan de informatie van de Emmastraat in Rozenburg of de Burgemeester Roosstraat in Rotterdam en meld je alvast aan. Wij zullen je dan als eerste op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Laten we er nu geen geheimpje van maken dat er een mooi project in de planning is! Kortom, we delen dit woongeheim graag met jullie!

Ingrid Zuidam

Ik ben de spin in het web op de achtergrond. Niet alleen regel ik de financiële administratie, maar ook draag ik bij aan de creatieve kant van het afwerken van de woningen. Daarnaast houd ik mij bezig met de website en andere marketing activiteiten.

Chris van Rosmalen

Ik draag zorg voor de uitvoering van elk project. Ik zorg voor de organisatie van sloop tot oplevering, lever materieel en materialen op tijd aan voor onze vakmannen. Daarnaast houd ik mij bezig met de techniek en werk ik graag mee in het team.

Vries-Jan Zuidam

Acquisitie, kostenberekeningen, aansturen van architecten en andere projectadviseurs vind ik erg leuk. Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan de voorbereiding van de projecten, waarna de uitvoering meer bij Chris ligt. Ik versterk ook graag het klusteam.

Eerdere projecten

Maelion & Het Woongeheim, Het Woongeheim & Maelion….onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het is natuurlijk geen geheim dat Maelion & Het Woongeheim bij elkaar horen en elkaar versterken.

Op dit moment zijn wij druk met de ontwerpen van onze twee aankomende projecten, de Emmastraat in Rozenburg en de Burgemeester Roosstraat te Rotterdam! Onze eerdere projecten, kun je bekijken via de link in het menu. Om een indruk te krijgen van meer opgeleverde projecten en dus ervaring uit het verleden, verwijzen wij graag naar de website van Maelion.