Turn Key alert!

Op een mooie locatie in de wijk Kralingen worden door ons
drie luxe en complete turn key tweelaagse woningen gerealiseerd.

De renovatie is gaande, op korte termijn kun je in jóuw nieuwe woning!


Gelegen in de historische buurt Struisenburg, deel uitmakend van de wijk Kralingen, vind je het ‘s-Lands werf. Deze straat ligt parallel aan de Maasboulevard, de entree naar Rotterdam.

De buurt is heel divers. Dit komt door de combinatie van recreatie & vermaak (zoals horecagelegenheden) en de zakelijke sector (kantoorpanden). Door de ligging op deze toplocatie is het stadscentrum zeer gemakkelijk te bereiken. Ook voor een wandeling ben je hier aan het juiste adres. Dit kan langs de oever van de Maas, de Admiraliteitskade maar ook in de uitnodigende tuinen van het Arboretum Trompenburg, gelegen naast het voetbalstadion van Excelsior. Op loopafstand is het Boerengat gelegen met de mooie jachthaven en gezellige restaurantjes en terrasjes waaronder “Kaat Mossel”. Tot slot zijn er binnen handbereik verschillende sportverenigingen, de Kralingse Zoom met de Hogeschool en uitvalswegen. Geniet van al het moois dat Struisenburg te bieden heeft!

’s-Lands Werf 211-213
Je komt hier binnen in een imposante hal met een wasruimte/berging. De hal geeft je toegang tot de garage én een riante werkkamer of logeerkamer. Op de eerste verdieping is een ruime living van circa 40m2 met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een hal met apart toilet. Het balkon van ruim 16m2 is vanuit de woonkamer via de schuifpui bereikbaar. Woonoppervlak circa 126mm2. De vraagprijs bedraagt € 630.000,- exclusief de garage ad € 45.000,- (verplichte afname).

’s-Lands Werf 214-215
Deze woning heeft op de begane grond een slaapkamer of kantoorkamer en bergruimte in de hal voor je fiets. Op de eerste verdieping kom je via een hal in de living van circa 27m2 met open keuken, twee slaapkamers een apart toilet en de badkamer. Het terras van ruim 10m2 is vanuit de woonkamer bereikbaar. Woonoppervlak circa 126m2. De vraagprijs bedraagt € 450.000,-.

’s-Lands Werf 216
Via de entree op de begane grond kom je in een hele fijne ruimte met plek voor je fiets of zelfs een kleine werkplek. In de berging onder de trap bevindt zich de wasmachineaansluiting. Op de eerste verdieping kom je via een hal in de living van circa 27m2 met open keuken, twee slaapkamers een apart toilet en de badkamer. Het terras van ruim 10m2 is vanuit de woonkamer bereikbaar. Woonoppervlak circa 73m2. De vraagprijs bedraagt € 400.000,-.

Algemene bijzonderheden

  • Eigen grond.
  • Bouwjaar: 1966, transformatie 2024.
  • Volledig gerenoveerde oplevering inclusief moderne keuken met apparatuur en luxe badkamer, zie de impressies (wijzigingen voorbehouden).
  • Alle installaties na de meter zijn vervangen.
  • Woningen zijn voorzien van stucwerk, gesausde wanden en vloerafwerking.
  • Oplevering: in overleg.
  • Bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt voor nummer 211 € 202,70 per maand, voor nummer 215 €135,16 per maand en voor nummer 216 € 121,44 per maand.
  • Verwarming en warm water middels blokverwarming, nieuwe mechanische ventilatie.
  • Projectnotaris: Westport Notarissen.
  • In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden.

Direct wonen op een mooie locatie!

In de historische buurt Struisenburg, deel uitmakend van de wijk Kralingen

woningnummer 211-213
woningnummer 214-215
woningnummer 216

Wil je op de hoogte blijven van onze andere projecten?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Ook wonen zoals je dat nooit
eerder hebt ervaren?

Wil je meer informatie over onze bijzondere transformaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier hiernaast in. Wij vertellen jou graag meer!

 

 

 

 

 

Neem contact met mij op!

Privacy

9 + 14 =