APPARTEMENT 9 VERKOCHT

 

Het appartement

Na de laatste trap naar de tweede etage loop je linksom de entree van de woning binnen. Aansluitend aan de entree bevindt zich separaat een tweetal slaapkamers met een oppervlak van respectievelijk 12,5 m² en 11,3 m². De slaapkamers beschikken beide over prachtige boogramen die voor een prettige lichtinval zorgen.

In de woonkamer van 42,6 m² zullen wij de stijl van de oorspronkelijke kozijnen behouden. Dit betekent dat de hoge raam/deurpartij zorgt voor veel lichtinval. Dit mede dankzij de op het zuiden gelegen ligging van het complex. Via openslaande deuren van de woonkamer betreed je het terras van 13 m² met uitzicht op de tuin.

De geplande ruimte voor de keuken bevindt zich onder de entresol en is groot genoeg voor een door jou gewenste indeling. Ga je voor een L-vorm, U-vorm of plaats je een mooi kookeiland? De keuze is helemaal aan jou! De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. De badkamer en toilet zijn via de entree bereikbaar.

De wenteltrap in de woonkamer geeft toegang tot de entresol vloer waar bijvoorbeeld een (thuis)werkplek kan worden gerealiseerd. Maar loop de wenteltrap verder omhoog en kom zo op een werkelijk uniek dakterras. Hoog boven op de oude school tref je een terras met een oppervlakte van 43 m² met een fenomenaal uitzicht over Het Oude Westen en ver daarbuiten!

 

Naar jouw wens in te delen!

Richtprijs

VERKOCHT

Woonoppervlak

108 m2

Inhoud

513 m3

Balkon-Dakterras

13 m2 + 43 m2

Woon-Slaap

3 / 4

Badkamers

1

Toiletten

1

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement?

Schrijf je dan direct in en we houden je op de hoogte!

Andere appartementen bekijken?

Klik op een appartement of op de button en krijg alvast een gevoel bij deze nog te realiseren appartementen!