LOFT 9

Verkocht 

Loft

Bouwnummer 9 is gelegen in de linkervleugel op de topverdieping (derde etage) van het gebouw. Dit is het geheim van de school waar weinigen geweest zullen zijn! Wij zullen de voormalige zolderverdieping transformeren naar twee loftwoningen. Deze loft zal vooral gekenmerkt worden door zijn open en hippe indeling. Het contrast met de authentieke uitstraling van het gebouw, de centrale hal en de imposante trap en de hippe en stoere indeling van de loft zelf is uniek!


Het gebouw

Bij het betreden van het gebouw, sta je direct in de centrale hal met trapopgang naar de drie etages van het gebouw. Deze centrale hal met veel authentieke details, beschikt over een mooie en imposante trap en kenmerkende tegeltjes aan de wand. Wij zullen de hal en trapopgang zoveel als mogelijk behouden in de ‘oude stijl’ die het schoolgebouw kenmerkt.

Het appartement

Vanuit deze mooie centrale hal die leidt naar de tweede etage, stijg je via een nieuwe trapopgang naar de derde etage en betreed je de hal van het appartement, met toilet. Vanuit de hal kom je terecht in een ruime grote open ruimte in de kapconstructie met houten balken. Deze loftachtige ruimte met speels hoogteniveau beschikt over woonkeuken met mogelijkheid tot het plaatsen van een kookeiland en aangrenzende woonkamer. Een nieuwe, moderne aluminium schuifpui aan de achterzijde van het gebouw, biedt toegang  tot het riante dakterras met fenomenaal uitzicht over “De Stad”!

Aan de linkerzijde van deze loft zal het slaapgedeelte met badkamer ontstaan, volledig in te delen en in te richten naar jouw wensen!

 

Helemaal naar wens in te delen!

Prijs

Verkocht onder voorbehoud

Oppervlak

91 m2

Inhoud

198 m3

Balkon

24 m2

Woon-Slaap

loft

Badkamers

1

Toiletten

1 of 2

Meer appartementen bekijken?

Dubbelklik op een appartement of op de SNEL KIJKEN! button om de artistimpressions te bekijken.

[ammouseover]