APPARTEMENT 4

Verkocht onder voorbehoud

Type woning

In de school zullen wij drie type woningen creëren, een van deze types is het gelijkvloerse appartement van 156m². Bouwnummer 4 is gelegen op de eerste etage van het gebouw en bestaat uit twee voormalige klaslokalen gelegen in de linkervleugel van het schoolgebouw. Dit is het meest ruime type appartement van in totaal 156 m². Dit appartement is qua oppervlakte ruim, maar voelt ook behoorlijk groots aan door de hoge plafonds (3 tot 4,5 meter).

Het gebouw

Bij het betreden van het gebouw, sta je direct in de centrale hal met trapopgang naar de drie etages van het gebouw. Deze centrale hal met veel authentieke details, beschikt over een mooie en imposante trap en kenmerkende tegeltjes aan de wand. Wij zullen de hal en trapopgang zoveel als mogelijk behouden in de ‘oude stijl’ die het schoolgebouw kenmerkt.

Het appartement

Vanuit deze mooie centrale hal, betreed je de hal van het appartement, met berging/gaderobe en toilet. Hier is ruimte voor bijvoorbeeld het plaatsen van een mooie staal-/glaspui naar de woonkeuken die in verbinding staat met de woonkamer.

In de woonkamer zullen wij de stijl van de oorspronkelijke kozijnen terugbrengen. Dit betekent dat er drie raam/deurpartijen zullen zorgen voor veel lichtinval. Via dubbel openslaande deuren in de achtergevel van de woonkamer betreed je het riante balkon van 21m².

De keuken is groot genoeg voor een door jou gewenste indeling. Ga je voor een L-vorm, U-vorm of plaats je een mooi spoeleiland, de keuze is aan jou! De keuken staat in verbinding met de hal bij binnenkomst, de woonkamer en het slaapgedeelte. Een stoere uitstraling kan je creëren door het plaatsen van diverse staal-/glaswanden waarmee je de diverse ruimtes kan afscheiden van elkaar. 

In het buitenste klaslokaal zal het slaapgedeelte gecreëerd worden. Vanuit de hal van het slaapgedeelte, kunnen de drie slaapkamers, badkamer, de berging/washok en het aparte toilet  bereikt worden. Ook hier beschikken alle ruimtes over hoge plafonds en voelen daardoor zeer ruimtelijk aan.

 

Helemaal naar wens in te delen!

Prijs

 € 465.000 k.k.

Oppervlak

156 m2

Inhoud

687 m3

Balkon

21 m2

Woon-Slaap

4 kamers

Badkamers

1

Toiletten

2 of 3

Meer appartementen bekijken?

Dubbelklik op een appartement of op de SNEL KIJKEN! button om de artistimpressions te bekijken.

[ammouseover]