APPARTEMENT 2 MAISONNETTE

Verkocht

Type woningen

In de school zullen wij drie type woningen creëren, een van deze types is de maisonette van 135m². Bouwnummer 2 is gelegen op de begane grond en in het souterrain van het gebouw. Dit appartement beschikt over twee verdiepingen, waarbij de slaapverdieping is gelegen in het souterrain. Bouwnummer 2 is van de twee maisonnettes in het gebouw de meest ruime. Dit appartement is qua oppervlakte ruim, maar voelt ook behoorlijk groots aan door de hoge plafonds (3 tot 4,5 meter).

Het gebouw

Bij het betreden van het gebouw, sta je direct in de centrale hal met trapopgang naar de drie etages van het gebouw. Deze centrale hal met veel authentieke details, beschikt over een mooie en imposante trap en kenmerkende tegeltjes aan de wand. Wij zullen de hal en trapopgang zoveel als mogelijk behouden in de ‘oude stijl’ die het schoolgebouw kenmerkt.

Het appartement

Vanuit deze mooie centrale hal, betreed je de hal van het appartement, met toilet. Hier is ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een mooie staal-/glaspui naar de woonkamer.

In de woonkamer zullen wij de stijl van de oorspronkelijke kozijnen terugbrengen. Dit betekent dat er drie raam/deurpartijen zullen zorgen voor veel lichtinval. Via dubbel openslaande deuren in de achtergevel van de woonkamer betreed je het riante balkon van 21m².

Aan de rechterzijde in de woonkamer zal ruimte ontstaan voor de keuken in rechte opstelling of L-vorm. De keuze is aan jou!

Via een trap naar beneden, bereik je de hal van de ruime slaapverdieping in het souterrain. Deze slaapverdieping zal een industriële look krijgen, mede door de betonnen plafonds. Op deze slaapverdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer, de berging en een apart toilet.  Ook hier beschikken alle ruimtes over hoge plafonds en voelen daardoor zeer ruimtelijk aan.

 

Helemaal naar wens in te delen!

Prijs

€ 395.000 k.k. 

Oppervlak

135 m2

Inhoud

547 m3

Balkon

21 m2

Woon-Slaap

4 kamers

Badkamers

1

Toiletten

2

Is dit jullie of jouw droomappartement?

Stuur je contactgegevens en het appartement van je keuze aan ons door via onderstaande button. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Meer appartementen bekijken?

Dubbelklik op een appartement of op de SNEL KIJKEN! button om de artistimpressions te bekijken.

[ammouseover]