We hebben er zin in en gaan door met twee nieuwe projecten!

Het Woongeheim pakt 2 nieuw projecten op!


Het Woongeheim heeft, na het succesvol afronden van project Adrien Mildersschool, 2 nieuwe projecten op de planning staan.

In Rotterdam gaan wij aan de Burgemeester Roosstraat onze handen uit de mouwen steken. We gaan de woningen van huisnummer 25 tot en met 35 compleet renoveren, verduurzamen en moderniseren om deze weer geheel aan de huidige tijd en maatstaven te laten voldoen.
Wonen in de Burgemeester Roosstraat 25-35 in Rotterdam combineert de voordelen van een stedelijke omgeving met de charme van een levendige gemeenschap en is daarom een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een ideale woonplek in Rotterdam.

In Rozenburg hebben wij in de Emmastraat 78-80 een project in de stijgers staan. Stel je voor: een voormalige sportschool die wordt omgetoverd tot een moderne en eigentijdse woning. Dit is jouw kans om een unieke leefruimte te bezitten die alle verwachtingen overtreft.
De enorme open ruimtes bieden eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Stel je voor dat je je eigen droomkeuken creëert in de voormalige fitnessruimte, met hoge plafonds en veel lichtinval. Of misschien veranderen we de voormalige sportvloer in een adembenemende woonkamer met een loft-achtig gevoel.

Ben je geïnteresseerd in een van beide projecten? Schrijf je in voor het project van jouw keuze! Wij houden je dan als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen.

Op en top Rotterdams wonen.

In de voormalige Adrien Mildersschool met al zijn karakteristieke elementen!