Schools, hip en stoer met alle luxe en comfort van deze tijd!

Wil je graag wonen in een karakteristiek, authentiek en elegant gebouw, maar hou je van de luxe,
hipheid en het comfort van deze tijd? Dan is wonen in De Schippersschool echt iets voor jou!

Ooit deed Schippersschool ‘De Waalhaven’ gelegen in Rotterdam Oud-Zuid dienst als schoolgebouw voor schipperskinderen. Binnenkort zal Het Woongeheim starten met het transformatieproces van het gebouw naar tien appartementen.

Met haar ligging in de gezellige wijk Oud-Charlois, haar unieke en aanwezige uitstraling en veel in tact gebleven authentieke elementen, is dit gebouw een echte eyecatcher in het straatbeeld.

Keuze uit 10 verschillende appartementen

Dubbelklik op een appartement of op de SNEL KIJKEN! button om alvast een impressie te krijgen.

Over de appartementen

De hier getoonde beelden zijn impressies van hoe de uitstraling van het appartement zou kunnen worden. Wij leveren de appartementen casco op en bieden je dus de mogelijkheid voor het zelf afwerken van het appartement. Dit houdt in dat de appartementen zullen beschikken over:

  • Nieuw gas, water, elektra en riool.
  • Nieuwe CV- en ventilatie-installatie.
  • Geïsoleerde wanden en plafonds.
  • Herstel van details met monumentale waarde.
  • Gerenoveerde kozijnen.
  • Nieuwe staalconstructie voor balkons.
  • Fiets- en autoparkeerplaatsen.
  • En nog veel meer!

Geen zin om zelf te klussen? Wij denken graag met je mee en kunnen in overleg de woning ook turn-key opleveren. Dat betekent dat wij naast bovenstaande lijst van afwerking ook de badkamer en keuken kunnen plaatsen en vloer- en wandafwerking kunnen verzorgen. Kies je voor een complete afwerking, dan kan je op de dag van oplevering de sleutel omdraaien, jouw meubels verhuizen en wonen maar!

Ben je meer een zelfklusser met veel eigen ideeën? Dan bieden we je de gelegenheid om je indeling en afwerking zelf te bepalen. Het gesprek hierover gaan we graag met je aan.

Bij beide keuzes heb jij in een vroegtijdig stadium inspraak in het ontwerp en de indeling van jouw woning. Kortom, succes gegarandeerd op geslaagd wonen!

Nieuwsgierig naar hoe wij onze projecten turn-key opleveren? Kijk dan via onderstaande button op de website van Maelion.

 

Net zo enthousiast als wij over dit unieke project?

Houd dan onze website in de gaten of, nog handiger, meld je aan voor
de nieuwsbrief om zo up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen! 

Ook wonen zoals je dat nooit
eerder hebt ervaren?

Wil je meer informatie over onze bijzondere transformaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier hiernaast in. Wij vertellen jou graag meer!

 

 

 

 

 

Neem contact met mij op!

Privacy

12 + 8 =