APPARTEMENT 8 VERKOCHT

Het appartement

Via de ruime omliggende tuin loop je naar de eigen entree van dit appartement op de eerste etage die je bereikt via de trap aan de westzijde van het gebouw. Via de entree van 6 m² betreed je de woonkamer waar je direct de heerlijke hoogte, hoge ramen en de entresol opvalt. Wij zullen de stijl van de oorspronkelijke kozijnen behouden. Dit betekent dat drie hoge raam/deurpartijen zullen zorgen voor veel lichtinval. Dit mede dankzij de op het zuiden gelegen ligging van het complex. Via openslaande deuren van de woonkamer betreed je het overdekte terras van 13 m² en heb je zicht op de royale tuin.

De woonruimte heeft een oppervlakte van 43.4 m². De geplande ruimte voor de keuken, onder de entresol, is groot genoeg voor een door jou gewenste indeling. Ga je voor een L-vorm, U-vorm of plaats je een mooi spoeleiland? De keuze is helemaal aan jou! De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. De badkamer van 6 m² en het separate toilet, bevinden zich aangrenzend aan de slaapkamer.

De wenteltrap in de woonkamer geeft toegang tot de entresolvloer die bijvoorbeeld als (thuis)werkplek of extra slaapplaats kan worden ingedeeld.

 

Naar jouw wens in te delen!

VERKOCHT

Woonoppervlak

87 m2

Inhoud

393 m3

Balkon

13 m2

Woon-Slaap

2 / 3

Badkamers

1

Toiletten

2

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement?

Schrijf je dan direct in en we houden je op de hoogte!

Andere appartementen bekijken?

Klik op een appartement of op de button en krijg alvast een gevoel bij deze nog te realiseren appartementen!