APPARTEMENT 5 VERKOCHT

 

Het appartement

Na de trap naar de eerste etage loop je linksom de entree van de woning binnen. Aansluitend aan de entree bevindt zich separaat een tweetal slaapkamers met een oppervlak van respectievelijk 12 m² en 11 m². De slaapkamers beschikken beide over prachtige boogramen die voor veel lichtinval en een prettige sfeer zorgen.

In de woonkamer van 42 m² zullen wij ook de stijl van de oorspronkelijke kozijnen behouden. Dit betekent dat de hoge raam/deurpartij zorgt voor lekker veel lichtinval. Dit mede dankzij de op het zuiden gelegen ligging van het complex. Via openslaande deuren van de woonkamer betreed je het overdekte terras van 15 m².

De geplande ruimte voor de keuken bevindt zich onder de entresol en is groot genoeg voor een door jou gewenste indeling. Ga je voor een L-vorm, U-vorm of plaats je een mooi kookeiland? De keuze is helemaal aan jou! De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. De badkamer en het toilet zijn via de entree bereikbaar. De wenteltrap in de woonkamer geeft toegang tot de entresol vloer waar bijvoorbeeld een thuiswerkplek kan worden gerealiseerd.

 

Naar jouw wens in te delen!

VERKOCHT

Woonoppervlak

102 m2

Inhoud

462 m3

Balkon

13 m2

Woon-Slaap

3 / 4

Badkamers

1

Toiletten

1

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement?

Schrijf je dan direct in en we houden je op de hoogte!

Andere appartementen bekijken?

Klik op een appartement of op de button en krijg alvast een gevoel bij deze nog te realiseren appartementen!