APPARTEMENT 12

Het appartement

Via de royale gezamelijke tuin loop je naar de trap aan de westzijde van het gebouw. Na 2 trappen bereik je de entree van de woning die 6 m2 groot is. Loop door naar de woonkamer waar direct de heerlijke hoogte van ca. 4 meter, de hoge ramen en de entresol opvallen. Deze hoge raam/deurpartijen zorgen voor heerlijk veel lichtinval. Dit mede door de op het zuiden gelegen ligging van het complex. Wij zullen de stijl van de oorspronkelijke kozijnen uiteraard behouden. Via openslaande deuren van de woonkamer betreed je het terras van 13 m² en heb je fraai zicht op de tuin.

De woonruimte heeft een oppervlakte van 43.4 m². De geplande ruimte voor de keuken, onder de entresol, is groot genoeg voor een door jou gewenste indeling. Ga je voor een L-vorm, U-vorm of plaats je een mooi kookeiland? De keuze is helemaal aan jou! De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. De badkamer bevindt zich aangrenzend aan de slaapkamer. Een tweede separaat toilet grenst aan de entree.

De wenteltrap in de woonkamer geeft toegang tot de entresol vloer waar een (thuis)werkplek is gepland. Maar loop de wenteltrap nog een keer omhoog en kom zo op een werkelijk uniek dakterras. Hoog boven op de oude school betreed je een dakterras met een oppervlakte van 43.3 m² en een fenomenaal uitzicht over Het Oude Westen en ver daarbuiten!

 

Naar jouw wens in te delen!

Richtprijs

485.000 K.K.

Woonoppervlak

90 m2

Inhoud

437 m3

Balkon-Dakterras

13 m2 + 43 m2

Woon-Slaap

2 / 3

Badkamers

1

Toiletten

2

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement?

Schrijf je dan direct in en we houden je op de hoogte!

Andere appartementen bekijken?

Klik op een appartement of op de button en krijg alvast een gevoel bij deze nog te realiseren appartementen!