APPARTEMENT 11 VERKOCHT

 

Het appartement

Na de trap loop je rechtsom de entree van de woning binnen. Via de entree van 6 m² betreed je de woonkamer waar direct de heerlijke hoogte van ca. 4 meter, de hoge ramen en de entresol opvallen. Wij zullen de stijl van de oorspronkelijke kozijnen behouden. Dit betekent dat drie hoge raam/deurpartijen zullen zorgen voor veel lichtinval. Dit mede dankzij de op het zuiden gelegen ligging van het complex. Via openslaande deuren van de woonkamer betreed je het terras van 13 m².

De woonruimte heeft een oppervlakte van 42,3 m². De geplande ruimte voor de keuken is groot genoeg voor een door jou gewenste indeling. Ga je voor een L-vorm, U-vorm of plaats je een mooi kookeiland? De keuze is helemaal aan jou! De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. De badkamer bevindt zich aangrenzend aan de slaapkamer. Het separate toilet is bereikbaar via de entree.

De wenteltrap in de woonkamer geeft toegang tot de entresol vloer waar een (thuis)werkplek is gepland. Maar loop de wenteltrap nog een keer omhoog en kom zo op een werkelijk uniek dakterras. Hoog boven op de oude school tref je een terras met een oppervlakte van 53 m² met een fenomenaal uitzicht over Het Oude Westen en ver daarbuiten!

 

Naar jouw wens in te delen!

VERKOCHT

Woonoppervlak

88 m2

Inhoud

413 m3

Balkon + Dakterras

13 m2 + 53 m2

Woon-Slaap

2 / 3

Badkamers

1

Toiletten

2

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement?

Schrijf je dan direct in en we houden je op de hoogte!

Andere appartementen bekijken?

Klik op een appartement of op de button en krijg alvast een gevoel bij deze nog te realiseren appartementen!