APPARTEMENT 10 VERKOCHT

 

Het appartement

Vanuit de hal loop je via de brede trappen naar de tweede etage. Bij binnenkomst van de woning tref je gelijk links een wenteltrap, daarnaast de badkamer met toiletruimte. Daarachter is de geplande ruimte voor de keuken. Deze ruimte is groot genoeg voor een door jou gewenste indeling. Uiteraard is de keuze van de indeling helemaal aan jou! Ook hier valt direct de prachtige hoogte van de woonkamer op in combinatie met de hoge kozijnen.

In de woonkamer van 37 m² zullen wij de stijl van de oorspronkelijke kozijnen behouden. Dit betekent dat de hoge raam/deurpartij zorgt voor veel lichtinval. Dit mede dankzij de op het zuiden gelegen ligging van het complex. Via openslaande deuren van de woonkamer betreed je het overdekte terras van 13 m² dat uitkijkt op de royale tuin.

De wenteltrap in de woonkamer geeft toegang tot de entresol vloer waar de slaapkamer is gepland. Maar loop de wenteltrap nog een keer omhoog en kom zo op een werkelijk uniek dakterras. Hoog boven op de oude school tref je een terras met een oppervlakte van 53 m² met een fenomenaal uitzicht over Het Oude Westen en ver daarbuiten!

 

 

Naar jouw wens in te delen!

VERKOCHT

Woonoppervlak

60 m2

Inhoud

259 m3

Balkon + Dakterras

13 m2 + 53 m2

Woon-Slaap

1 / 1

Badkamers

1

Toiletten

1

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement?

Schrijf je dan direct in en we houden je op de hoogte!

Andere appartementen bekijken?

Klik op een appartement of op de button en krijg alvast een gevoel bij deze nog te realiseren appartementen!