APPARTEMENT 1 VERKOCHT

Het appartement

Vanuit de hal op de begane grond, betreed je het appartement aan je linkerhand. Tegenover het appartement bevindt zich een separate ruimte van 21 m². Deze ruimte leent zich uitstekend als thuiswerkplek, B&B, mantelzorgwoning of atelier. Door de oude boogramen valt hier veel licht binnen en ontstaat een prettige sfeer.

In de woonruimte zullen wij ook de stijl van de oorspronkelijke kozijnen behouden. Dit betekent dat er drie hoge raam/deurpartijen zullen zorgen voor veel lichtinval. Dit mede dankzij de op het zuiden gelegen ligging van het complex. Via openslaande deuren in de gevel van de woonkamer betreed je het overdekte terras/tuin van ca 51 m².

De woonruimte heeft een oppervlakte van 37 m². De aangrenzende keuken is groot genoeg voor een door jou gewenste indeling. Ga je voor een L-vorm, U-vorm of plaats je een mooi kookeiland? De keuze is helemaal aan jou! De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer. De badkamer bevindt zich rechts grenzend aan de woonkamer. Via de wenteltrap betreed je de entresol vloer waar het slaapgedeelte is gepland.

 

Naar jouw wens in te delen!

VERKOCHT

Woonoppervlak

81 m2

Inhoud

368 m3

Tuin

51 m2

Woon-Slaap

3 / 4

Badkamers

1

Toiletten

1

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement?

Schrijf je dan direct in en we houden je op de hoogte!

Andere appartementen bekijken?

Klik op een appartement of op de button en krijg alvast een gevoel bij deze nog te realiseren appartementen!