Wonen op een duurzame, groene woon-, werk- en recreëerplek
in het centrum van Rotterdam?

Het Woongeheim start binnenkort met haar nieuwste project!


Het Woongeheim heeft, na het succesvol afronden van project Adrien Mildersschool, nu de mouwen opgestroopt voor het nieuwe project aan de Burgemeester Roosstraat.
We gaan de woningen van huisnummer 25 tot en met 35 compleet renoveren, verduurzamen en moderniseren om deze weer geheel aan de huidige tijd en maatstaven te laten voldoen. Zo ontstaan daar 3 eengezinswoningen en een nog vast te stellen aantal appartementen en studio’s. Dit wordt echt tof!

Wonen in de Burgemeester Roosstraat 25-35 in Rotterdam combineert de voordelen van een stedelijke omgeving met de charme van een levendige gemeenschap en is daarom een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een ideale woonplek in Rotterdam.

Deze woningen hebben de Tuin van Noord als achtertuin, dit biedt zo een duurzame, groene woon-, werk- en recreëerplek. De Tuin van Noord is de voormalige gevangenis aan de Noordsingel waarvan de muren deels zijn opengebroken. Het terrein is nu ingericht als groene, openbare stadstuin voor het Oude Noorden.

 

Groene woon-, werk- en recreëerplek

De Burgemeester Roosstraat is een goede keuze voor iedereen
die op zoek is naar een ideale woonplek in centrum Rotterdam

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en start van de verkoop?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Ook wonen zoals je dat nooit
eerder hebt ervaren?

Wil je meer informatie over onze bijzondere transformaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier hiernaast in. Wij vertellen jou graag meer!

 

 

 

 

 

Neem contact met mij op!

Privacy

3 + 3 =