Een bijzondere woning in Rozenburg!

Wonen in het centrum van Rotterdam met uitzicht op een rijksmonument?


Stel je voor: een voormalige sportschool in Rozenburg die wordt omgetoverd tot een moderne en eigentijdse woning. Dit is jouw kans om een unieke leefruimte te bezitten die alle verwachtingen overtreft.

Dit wordt een op en top transformatie. De robuuste en industriële architectuur van de oude sportschool wordt gecombineerd met moderne ontwerpelementen, wat resulteert in een verbazingwekkende leefomgeving die zowel stijlvol als functioneel is.De enorme open ruimtes bieden eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Stel je voor dat je je eigen droomkeuken creëert in de voormalige fitnessruimte, met hoge plafonds en veel lichtinval. Of misschien veranderen we de voormalige sportvloer wel in een adembenemende woonkamer met een loft-achtig gevoel. Alles is eigenlijk nog open!

De ligging in Rozenburg voegt nog meer waarde toe aan deze woning. Je hebt toegang tot alle voorzieningen die deze prachtige gemeenschap te bieden heeft, en je bevindt je op een steenworp afstand van de natuurlijke schoonheid van het eiland Rozenburg.

Kortom, deze unieke kans om een voormalige sportschool om te bouwen tot een moderne woning in Rozenburg is een droom die uitkomt voor iedereen die houdt van eigentijds wonen en vollop gelegenheid mee te beslissen hoe dat wonen eruit moet gaan zien. Grijp deze kans en creëer jouw eigen meesterwerk in dit opwindende project.

 

 

Op en top Rotterdams wonen.

In de voormalige Adrien Mildersschool met al zijn karakteristieke elementen!